24 August 2011

i'm HOME :)

assalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh :)

makanan di rumah sedap ! d rumah ada aer sejuk..d KML mesti mau beli ais batu dulu..baru dapat minum aer sejuk..haha..nikmatilah hidangan yang ada d rumah anda sekalian..makan sampai licin ! haha *mukadimah*

setelah tiga hari dua malam aq berada d rumahku syurgaku ne..baru aq mengupdet belog pagi ne..aku sampai tawau tanggal 21 jam 6 pagi..naek bas..optis jaya..oke la bas nyaa..nda laju..gud..hehe..mengutamakan keselamatan ketika berada di jalan raya..i loike..hhe..tapi nyaa..sekarang nyaa..msalah nyaa..belum lagi aku pegi melalap ne * makan nc lalap..ne yang wajib d makan sebelum balek labuan ne..haha..tp nda tau lagi bila masa yang sesuai mau p sana tepi laut makan..hho..maybe nanti tyme ada kazen dari kk..baru pegi ramai2..yahuu..lagi siok..oke la..supaya senang nampak kan..kita buat list laa..haha

senarai aktiviti / perkara yang wajib d buat semasa berada d tawau :

1. sahur dan buka puasa d rumah..*suda
2. makan nasi goreng lalap..*belum
3. jumpa kawan2..*suda separuh..separuh lagi belum
4. buat kuih raya..*suda
5. minta duit raya dengan orang yang sudi bagi..haha *belum
6.wish suma name list yang ada dalam hp "selamat hari raya aidilfitri"
7. minta maaf dan memaafkn :)
8. open house
9. lepak hewaii
10. togeh xP
11. buat homework..haha
12. study fizik
13.  buat task kimia
14. tunggang Chotty :)
15. bagi hadiah hari jadi untuk dear kesayangan :)
16. date ngn dearkesayangan
17.buka puasa ngan dear kesayangan
18. download lagu yang paling baru..haha
19. tidur ngan ummie n adek2
20. minta spen buka puasa ngan cegu..haha

oke la suda list aq ne kot..20 pn cukup la..haha..boleh la buat rujukan kalau lupa nanti..haha..oke la papai..mau buat homework dlu..chauu :)

-fazleeayu-

3 comments:

Fatin Farhana Binti Ramli said...

jelesnye la ..

deDetz said...

uik..
selama ni kta be'follow2..
nda sedar pula sama2 KML??
waduhh haha..
bha, bagus2 ko sana..
peace! >.<

CikNyz said...

Assalamualaikum..lama rasenyer CikNyz tak jenguk belog ni… maaf sbb CikNyz bz dgn kije ..dikesempatan ni CikNyz nak ucapkan
Selamat berpuasa & Selamat hari Raya
http://syazny7.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya.html
ikuti jugak entry pasal Gunung kinabalu dari Part1-Part 4
http://syazny7.blogspot.com/2011/08/ciknyz-gunung-kinabalu.html