12 July 2012

Permaisuri untuk Makan Malam :))

assalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh rakan-2 ku yang ku kasihi sekalian :P

rasa-2 nya spirit ku ber'belog' ne ada lagi balik..akan ku ulas semua cerita kisah nan lalu yang ndak sempat aku share sama kamu..kamu tunggu yaa..satu persatu ne keluar..insya-Allah..haha..ini cerita ada sangkut paut nya dengan ini entry tapi aku pun nda tau apa..kamu baca la kalau free..haha ---> baca la kalau free..tapi baca jak la bhaa..haha

nah..kali kedua aku ikut acara-2 dinner-2'an ini..kali kedua jugak la aku jadi Queen of The Night..nah..bahaya sudah ne..ndak bole suda kamu lawan aku..haha..aish..trep nya aku ne kn..nasib la..(supaya rancak)..haha..ne dinner kan..under kami punya subjek Dinamika bhaa..kamu tau jugak tu apa benda kan..alaa..yang pasal adab-2 segala tu..naa..itu laituuu..haha..jadi kan..pihak KML memang wajib la buat dinner ne untuk semua student yang ambil subjek ne..so itu pasal la aku teikut ne..(ndei..macam aku jak sandiri yang ikut kan)..haha..naa..ikut punya ikut..ada la tema nya ne knun..tema nya 1 Malaysia la kunun..jadi terus la sari di kepala hotak ku ne..kamu pun tahu la jugak kan kalau gegurl-2 ne..mesti la mau serba lengkap suma nyaa..sebab alang-2 jugak bilang kalau mau begayak..haha..jadi biar kita jadi kan diri ku ini seperti ini di bawah ne..gambar ne..naaa..sumaa sendiri ne..pakai sari sendiri..tudung sendiri..mekap sendiri..aksesori pun pakai sendiri (iyala..takkan mau d pakaikan pulak kan)..haha..ne gambar ku sama student cina..i like her outfit ! ehe :)

and thats me !

then that night kan..aku ada perform la jugak..aku bawa lagu The Greatest Love of All by Whitney Houston..eh kalau kamu perasan la kan..balik-2 lagu itu-2 jak yang aku nyanyi an..haha..lantak la..yang penting kita happy-2 jak k..ermm..ceng gitu la..haha..ow yaa..kamu kawan-2 ku yang baca belog ku ne kan...bole la baca kuat-2 ya..i mean ada suara..kamu rasa tu kamu cakap TAWAU..sebab aslinya tawau ne orang punya belog..haha..eh..sambung cerita..lepas aku nyanyi kan..tu MC minta tolong kau buat gimik..jadi aku pun hantam jak laa..gimik nyaa..untuk raikan kawan dan pensyarah yang hari jadi bha tu..jadi aku pun panggil la orang-2 yang berkenaan..pastu aku suruh dorang menari-2 sambil menyanyi..haha..then datang la kek dorg..nah tiup kamu la itu kek..haha..pas acara tu..kami pun turun la dari pentas tu..ada kan no 4 yang menempel d bahu ku ituuuu..naa..apa kah tanda nya itu..itu tanda nyaaa..calon queen kunuk..haha..abes acara birthday-2 tu...

di panggil la suma calon naik atas pentas..termasuk la jugak calon king nyaa..macam-2 la baju yang di peragakan..ada dhoti, cheongsam, sari, baju orang kayan, baju kadazan, banyak la pokoknya..kan pelbagai bangsa yang ada d sabah dan sarawak ne..tu la tekeluar suma baju-2 suku kaum tu..siuk eh..ada yang be'loceng2 lagi..kling-2 lau jalan..haha..macam penjual ais pun ada..hahahahaha..opss..telebey sudaa...haha..bhaa..jan d kasi lama..aku la queen malam tu..king nya budak bio physics jugak mcm aku..satu dewan kuliah ku..sebelah kelas ke..c mathius nama nya..baju orang india dia pakai..naa..ngam la kami tu..tengok la ne gambar nyaa..haha..penat suda aku membebel..hahha :DD

yang tepi c king kita ne..tu pensyarah yang jaar aku subjek dinamika..nama nya Usang Ngrambang..memang usang..hehe..

oke la..cukup dua gambar..itu jak..babai kawan-2 :DD

4 comments:

Fatin Farhana Binti Ramli said...

wah .. quen of the night .. congrate .. gorgeous ..

E'in said...

wah.. mmg cantik laa die.. :)

Fazleeayu said...

E'in : thank you :))

@Fatin Farhana Binti Ramli : thanks a lot :)

zulhilmi tempoyak said...

perghhh....fewitt... heee