29 December 2010

hey..tell me what i'm suppose to be a like !!

hmm..juz now ada unknown number yang kol ayu..ayu pun tia knal sapa..dya maw ckap sumthing ngan ayu..tapi line plak putus2..dunno what is exactly the problem..then ayu told HER to text me..tyme tu ayu dapat rasa sua yang ada some bnda yang x seberapa baik will happen to me..cm ne mcg yang dya bgi ngan ayu

her : ndak bha yu . bnyk orng ckap sal bnda nie.aq maw pesan somethimg..niat ku baik.laen kali klau maw cri bf, cri yg single . .jan kcau boyfren orng . .aq tau niat mu cuma untuk bkwan tpi cara kau bergurau tu laen. mengasi sakit ati..ko pun pompuan kan..ko paam juak tu..

me : hmm..aq minta maaf byk2 law aq kasi skit ati mu..td x dgr suara mu tyme ko tpon..sapa nama mu ? and sapa bf mu ?? aq x kcau kamu lg la..sory sgt2

her : bukan aq..tp aq slalu dgar crita yg kau slalu bemesra ngan boyfren orng len. aq tau kaw frenly tp aq harap kau tau ap status lelaki2 tu..nie jak la yang aku maw ckap..jan kau ambik ati..kau ndak perlu lah taw sepa aq..AKU SINGLE..

me : bhaa..thx coz tgur aq..aq trma tguranmu..myb ko btul la kn

her : eh, kaw mcm x puas hti plak sama aku..aku bukan maw cri gadu, tpi smsmu td 2 mcm entah ! x puas hti pula.

me : ndak la..aq ndak b'maksud pun maw bwat ko sakit ati

......

after that..teda da dya mcg me..ndak taw napa jugak..dya ckap me kacaw bf org?? astghfirullah..bukan niat ayu maw bwat bgtu !! sungguh !! ayu ndak taw la maw bwat pa now ne..bermesra ?? with who ?? i've never bermesra ngan org lelaki oke?? ayu tny dya sapa..dya nmeaw bagi taw pulak..apa kes la ne..oh dunia !! tlg la ayu !! apa yang ayu perlu buta rite now?? maybe dya btul..ayu terlalu frendly..maybe i suppose ubah prngai ayu..:'(

2 comments:

syira aka sepatu hijau said...

salam


selamat tahun baru :D

Fazleeayu said...

selamat tahun baru jugak :)