03 January 2011

first entry in 2011 :)

assalamualaikum warahatulahi wabarokatuh :)

alhamdulillah kita sua berada di tahun 2011..now tanggal 3 suda..ayu masih maw wish eu olss HAPPY NEW YEAR 2011 !! semoga thun ini merupakan tahun yang baek dari tahun sebelum nya..amin :) and maw setory lah kan..kengkawan suma ramai yang pegi PLKN..hmm..best nya dorg..ayu yang betul2 maw ne..tia dapat plak..yang xmaw tu plak dapat..ishh !! geram taw..eeeeeeeeeeee..hahahaha..miss maw update ne belog bhaa..tpi now ne..kesempitan waktu gtu lorh..huhu..now ne ayu d ruma sua..ruma tawau..laen sungguh rasa nya selepas hampir sebulan tinggalkan ruma..ermm..tawau ne pun cam ganjil ja sua ayu rasa..hehe..

ari ne planning maw p melamar karajja..kemarin d bandar ada teok d kedai BONIA..ada vacancy..maw p sna la petang ne..umie yang teman kan..hmm..nsib baek ada umi..huh..umi la BFF ayu yang paliing kam 1..suma cerita, masalah, kegembiraan, kesedihan..suma ayu share ngan umi taw..hehe..alhamdulillah :) sayang ummie !! after that kami pegi hotel2 pulak..tnya2 psal pendapatan aka gaji la senang cakap..huhu..sbab law duduk ruma ja ne..mesti bosan..huhu..law keja kan bagus..bule earn duit..kumpul2..hujung taun nnt bule pegi KL..hureyy..shopping2 ja nnt..hahaha..selain cuti2..ayu mau menghiaskan CHOTTY dengan secantek cantek an sesemmat semmat nya..hahaha..kerana..kerana ayu now in PLAYERS team..huhu..TSC pun masi jugak la..hehe ;) tahniah bat team PLAYERS sebab jadi juara dalam autoshow baru2 ne !! sc0ot kamu suma mmg bes2 doe..huhu


ermm..pasal problem ayu ari tu..ayu decide maw biar kan ja la..ramai kawan bagi tau ngan ayu yang sikap ayu ne oke2 ja pun..dorangg suma oke jugak pn..ayu sendiri pn rasa yang ayu layan kawan2 ayu suma sama rata.teda yang lebih..teda yang kurang..itu yang ayu rasa la..tia taw la pulak pandangan orang laen kan..ermm..lagi pun..pompuan yang tegur ayu tu bukan maw bagi tau identiti nya yang sebenar pun..sua la pkai maxis..huhu..mesti budak kuhara jugak a kalek ya..sbab hari tu ada b0oth maxis datang scewl ayu..and bagi sim kad free for student..hahaha..jeng3..ketahuan ko wnaita..hahaha..ayu rasa pompuan yang menyatakan diri nya AKU SINGLE tu pun kawan2 ayu jugak..sbab cara dya berkomunikasi ngan ayu cam org yang sua kenal lama ne bha..hmm..biar la..yang ayu tau..ayu tia perna maw rampas bf orang..ayu tia hingin  pun laa !!! pegi mampus ja ngan bf mu sna..miahahahaha

perenggan baru setory baru..pasal banyak pasal..hahaha..banyak betul la problem yang ayu dapat kebelakangan ne..hmm..susa maw crita..panjang sangat..sua la panjang..banyak pulak tu..huhu..biar la masalah tu..pandai2 la masalah tu selesaikan diri nya sendiri..(ayat ma fren : asma)..hahaha..oke la..teok jam..cepat..bagi tau ayu jam berapa skang ne..huh ?? jam makan tengah ari ?/ waa..thx erk bagi tau..ayu melahap duluk..hahahaha..pye2 eu olls..thx for reading..have a nice day :D

-fazleeayu-

2 comments:

manna_salwa said...

hepi new year ye.. :)

Fazleeayu said...

yea..heppy new year ;D