06 December 2011

quick update ^^

assalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh ~

ehem2..
encik belog..
aku punya result suda keluar tadii..
aku dapat PNGS 3.91
aku bersyukuur sangat2..
aku pun nda sangka jugak bole dapat result ne..
sangat tidak aku jangka..
syukur ke hadrat illahi..
alhamdulillah..

BIOLOGI ->> A-
KIMIA ->> A
FIZIK ->> A
MATEMATIK ->> A

:)

itu jak aku mau bagi tau..
hee ~

thanks to ALLAH..rasullulah..ummie..abah..mamy..nenek..families..buddiezz..semuuaa nya la yang support aku selama aku hidup ne

:)

-fazleeayu-

10 comments:

misz sheyla said...

congrat bha :)

Desy Riani said...

turut senang.. :)

kunjungi blogku juga ya teman.. :)

sumber inspirasi ku
http://sumber-inspirasi-ku.blogspot.com/

terima kasih.. :)

Cik Sibuk said...

tahniah!!

Fazleeayu said...

@misz sheyla : tenkiu bhaa >.<
hehe :)

Fazleeayu said...

@desy riani : sudaa desyy..tenkiuu..aku suda follow kamu jugaakk :)

Fazleeayu said...

@cik sibuk: trima kseh :))

by shahamri.com [SA] said...

Hai dan salam kenalan from shah ye...ni blog shah www.shahamri.com..entri ni mmg best la! :) Shah datang ni pun sebab nak kongsikan Tutorial Tingkatkan Earning Churp-Churp Dengan Cepat!...Tutorial ye bukan tips :) so kalau berminat sila la baca ye :)

p/s: kalau yg belum join churp-churp boleh join di sini..masyuk! --> ++KLIK SINI UNTUK JOIN++

|ardani| said...

tahniah :)

mama hani said...

tahniah.....

Nursyafiqah a.k.a Alang said...

hi...blogwalking..u have the nice blog....dont forget to follow me at http://sweetahlolipop.blogspot.com/