03 December 2011

aku janji

assalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh ~


aku janji akan ;


renovate belog aku lepas aku keluar matrix..
aku mau transform belog aku...
warna kuning ada lah aim aku..
haha..
lama nya agi abes matrix ne..huhu..ksian kau hencek belog..
bersabar lah yaa..
aku sayang kau bhaa..jangan kau mejok..
(belog ne tidak bagi respon sebab dya teda feeling)
haha...
malam2 mcm gini..
memang best kalau..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
merepek..kan? haha


sekali lagi..
ada bhaa aku mau cerita ne..tapi aku malu jugak..
haha..
pasal c..
ada tu..
lecturer..yang kiut..yang comel..yang lucu..
ouh gosh..
malu mau tell yaww..
haha
dya accept friend request aku d fb..
dya post something d wall aku..
astga..
excited jo..haha
mati la i..
dya ada..
meses..eu know meses?
texting..?
haa..itu la tuu..
huhu..
aku ne pulak bhaa..
macam orang gilak pun ada..
tapi aku memang gitu pun sebenar nyaa..
nda dapat mau d nafikan..
haha..


ada orang cakap..
tyme baca belog aku..
dya mesti senyum senyum..
sengih sengih sendiri..
sebab cara aku tulis enrty excited betol...
yes..i am..
memang aku tyme2 aku excited jak aku updet belog..
tyme2 ada setory yang siuk2..
tu la aku harap kamu enjoy baca belog aku..
acece..
macam luahan perasaan pulak suda ne..
haha..
jiwang malam2..
background song : Never say Never..JB


aku mau tulis apa2 ja yang terlintas di fikiran aku sekarang ne..
kamu baca jak la yaa..
hehe..


3 hari lagi..
result PSPM 1 akan d keluarkan dari kotak..
di agihkan kepada tuan empunya skrip..
mesti sumaaa nya orang berdebar-debar kan.
seram !
takut nya !
ituu la yang suma orang rasa..
aku pun rasa begitu jugak..
aku p sini bawa harapan ibu bapa dan keluarga..
ummie..
abah..
mammy..
nenek..
suma nya mau aku jadi orang yang berjaya..
mau tengok aku hidup senang..
dorang nda lokek..
sikit pun nda..
kasih sayang apatah lagi..
kalau aku rasa teda kawan..
aku cari family aku laa..
sebab aku tau..
dengan family aku ja laa aku bole dapat kasih sayang yang teda ble d dapat d mana mana..
eh..
serius la pulak..
hhe
nda mau la serius betul..
nanti nanges pulak taip2 ne..
aku ne..
semenjak dua menjak..
macam makin cengeng pulak..
kuat betul nanges..
nda kena sikit..
rasa macam mau nanges..
bertambah sentap nda tau sejak bilaa..
haha..


aku sukak bhaa updet2 belog ne..
lau ada masa..
boleh baca balik apa yang aku suda post time kecik2 dulu..
haha..
betuull..
aku suda try..
best...
baca post yang pertama2 sekali berbelogging..
macam lucu laa..
sekkema lagi tuu..
haha..
introduce kan family..
BFF..
but no BF at that time..
al maklum laa..
time2 sebelum espiem..
aku mana mau b'couple2..
sekarang pun aku nda mau..
nanti la lepas abis matrix..
haha..
sumaaa nya la lepas abis matrix..
atokoi..


bukan bhaa..
kalau mau berchenta2 ne..
aku belum ready betul..
wah..statement..kelas gituh !
haha..
yala..
perangai pun masi childish..
ada hati bha mau becewek cewek..
haha..
ketawa kan aku..
cepat !
haha..
teman kan aku ketawa woi..
haha..




orang yang aku sayang..
memang ada..
tapi malang nyaa..
dya lebih sayang orang lain..
dya ada bagi tau aku..
dya sayang aku..
aku tersenyum kejap..
tapi dya cakap..
"tapi..ada orang lain yang lebih aku sayang"..
tett..
aku pun nenges laa..
kesian ngan aku kan..
haha..


banyak orang cakap..
orang macam aku ne..
jangan susah hati..
bukan susah mau cari pasangan nanti..
rupa adaa..
pandai jugak..
peramah..
itu orang yang cakap laa..
bukan aku yaa..
aku nda mau mention banyak2..
nanti kamu cakap aku showw off..
dan..
enter basket carry by myself pulak..
haha..
aku pun iya jak laa..
aku yakin..ada  jugak jodoh aku tu nanti..
mungkin lebih bagus..
lebih baik..
lebih berkualiti lagi dari orang yang aku syang tu..
eh..eh..
macam barang pulak sudah berkualiti segala..
haha..


bhaa..macam itu sedja yang aku mau cerita ne..
oke laa..
bubyee :)

2 comments:

LifeIsDreams said...

hai..sy bru follow ur blog..n if u dont mind, pliss follow mine.blh share cerita :)

Fazleeayu said...

oke2..i'll folow u back ! thx for following me :)