27 January 2013

Kundasang again. !

Assalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh ~

Hye kawan2. Sebagaimana yang aq sudah janji kan dengan kamu kamu dan kamuu. Aku mahu share gambar holiday trip aku kann. Yeyehh. Besh woo. Haha. Kami kan. Aku. Mamy. Alie. Yayang. Yayaq. And someone who so special in my life. Zarif. Join this holiday trip to Kundasang ! Weeeehuuu. Best. Best sebab apa laa? Sebab ada abang jayip laa. Haha *adek aku c chicco yang panggil abang zarif nya abang jayip. Haha. Biasa lah kan kalau budak2 ne. Huu. Okay. Go on with the setory mory. Haha.

Kami bercuti d Kunds dass sangss tu for 3 days and 2 nights. Wahh. Macam di taja giteww. Segala perbelanjaan adalah di tanggung sepenuhnya oleh mommy ku yang baik hatii. Mudah2an mamy murah rejeki. Amin. Amin semua nyaa. Hehe. And then. Kami menginap di banglo Strawberry Garden. Some place nearby the Kundasang area. The place is like the resort jgk laa. Resort atas bukit. Kawasan gunhngss ganangss. Siuk eh ! Kalau kita bcakap pun ada asap2 lagi tu. Macam omputeh sudah diri ku ne ku rsa. Haha.

Time di Kundasang tu. Kami lebih banyak relax2 dduk d banglo. Sebab keadaan x seberapa mengizinkan kami untuk berjalan2. Hari hujan renyai2. Tp punya la sejuk. Haha. Besa laa. Kan atas bukit. So. Temperature rendah lerr. Tu pasal la sejokk. So what we do in the house ? Bbq! Movies! Masak2 ! Yayaq ada Samsung Beam. Kami pun menggunakan lah kesempatan yang ada tu untuk teok maharajalawak mega thru youtube. Sebab kan. Holiday kami tu tyme final maharajalawak mega. So. Nda dapat la tengok live on tv. Haha. And the result. Sama lah macam jangkaan semua rakyat Msia yang lain. Jozan is the champion ! 500 000 woo mnang. Uols semua pn mesti tau la kan. Haha. Hebat lah. Congratez to them. Weee huu. Okay. Melencong plak ke cerita maharajalawak. Haha. Sambung balek dengan cerita ceritu cuti ku.

Jumm terjah gambar2 yang sd kmai ambik. Haha. Tapi kann. Gambar ku dgn abang jayip ja byk. Gambar yang lain d hp mommyy. Huu. Xpa. Itu tidak jadi penghalang untuk aku hupdet belog. Jumm tengoksss gambarss. Haha.

2 comments:

siti fatima Arifin said...

kundasang suhunya sejuk. sama macam cameron highland

Qristallove Souti said...

cantiknye blog... try view my blog.... huhu.. blogwalking