06 June 2010

couple (0_o)

salam..

couple ? couple ? couple ? ermm..cam mna maw cakap arr..i admit la..memang busan xda couple..tapi kalau maw d pikir2 kan balik..better dun hav laa..bagi saya laa kot..coz saya jerak suda..totally jerak d permainkan oleh lelaki..waa :'(

sya maw admit jugak..kadang2 saya "ter"rindu ngan ex boyfiee saya..ha7..ex boyfiee saya satu orang ne..nama dya ayie taw..ruma saya ngan dya dekat ja..bule d katakan jiran jugak laa..hak3..law saya nampak dya baru balik dari mana entah..teringat pulak tyme kami couple dulu..walaupun cuma SIX DAYS..sampai sekarang nih..memang banyak effect dya taw..

after kami clash ari t0e..saya memang down gilak2..sbab saya terlanjur sayang skali ngan dya..terlannjur sayang ja erk..bukan terlanjur apa..ha7..jan maw pikir bukan bukan pulak yaa readers..zaaaszz!! he3..ow ya..sambung3..after kmi clash ari t0e..sya memang decide yang saya...NURULL FAZLEEAYU FAZEELA BINTI ABDUL KADIR no IC 930910125840 surat beranak 6840/93 tidak akan berchenta lagi selepas peristiwa pahit itam t0e..ha7..kerana ;

i : sakit yang teramat sangat
ii: saya pikir gejala couple nih memang xbule pkai la tyme2 study nih..
iii: saya berjanji dgn ummie saya sendiri..hanya selepas SPm ja saya bule couple2 nih..itu p0wn law ati saya ne tebukak la kan..hoho..
iv : couple nih..law tia pndai jaga batas..bule melampaui batas taw..ha7
v : perlu lebih banyak pengalaman melalui crita2 orang yang sua kena agar dapat d jadikan pegajaran d hari tua..ha7..agak skema d ct0e..huk3..nerdy!

t0e crita pasal ex boyfiee saya yang paling last..skrang kami kawan cam besa..dya sua ada couple...seems like they happy together..saya p0wn tompang hepi jugak la..ngee~ ol de besh for both of u erk..

sebelum c ayie ne..ex boyfiee saya yang bernama MUHD FAWWAZ BIN YAKKA...dya ne yang seram skit..rindu sket ja..ha7..then benci balik..bukan apa la..gf dya sekarang nih..SENGAL! entry sebelum nih pun saya ada crita kan..ermm..so..u ol taw la kan..sya rsa la kan..pompuan t0e macam bagi ubat guna2 ja ngan c fawwaz nih..ha7..sampaikan ada satu perkara yang cam saya tia bule terima be..bukan apa..lucu laa..ada ka pt0t..c minah ne yang punya salah..tapi c fawwaz ne plak yang bagai nak rak pujuk2 minah sengal nih..siap dengan adegan linangan ayer mata pulak t0e..adei..kenapa t0e arr?? sampai macam tuh skali..seram pulak saya dengar crita dua orang couple yang macam belangkas nih..huk3..bak kata orang penang..biaq pi la kat diorang..hu3..

couple nih..ada banyak kategori kan..ada yang couple sbab sayang..cinta..duit..paksa..maw rasa "seronok" bercouple..banyaak la..yang ANTIcouple p0wn ada jugak..tapi saya bukan dalam kategori t0e kot..saya tia juga smpai anti2 segala ni..law kamu urang mw bercouple..becouple laa..tapi pandai2 jaga badan bagi kaum hawa erk..yang kaum adam pulak..jaga makwe t0e baik2..jan d apa2 kan..yang penting..jauhi maksiat..bule pikir bha it0e barang..hoho..aramaitii! ha7..kenapa kah aramaiti..?? maca kotobian tadau ta ga zo do kaamatan la pulak..ha7..dat ol laa..

p/s : sayangi lah diri anda..sayangi la ibu bapa anda..syangilah couple anda..ha7

-fazleeayu-

7 comments:

kate ? its my name ! said...

like ouhhh myyyyyyyyyyyy gawddddd !!! is it true ? c fawwaz smpi menangis ? ouhh myy.. what on earth him ! astagaaaa, ba. maybe its true. dya swa kenak guna2 tuhh. haha =p

Fazleeayu said...

aq p0wn xtaw la jugak kebenaran nyaa..tapi kata kawan ku dya bgtu..mnangs nangis ne..adei..tpi aq rsa btul la..sbab p mn2 sama2..law blik scewla p0wn d antarkan lagi smpai bas nya..hoho

♥ ERIEL™ ♥ said...

misyh him argh??
i giV him 2 u laa. . .
hehe. . .
tke k~
all dEbEsyh 4 uR spm ahhh~
= P

♥ ERIEL™ ♥ said...

misyh him arghh?
i giV him 2 u larhh?
hehhe. . .
all dE besyh 4 uR spm ahhh~
tke k. . .
= P

Fazleeayu said...

eriel : uik..nemaw la..ha7..tia sanggup sya..hoho..spm duluk..ngee~ [:

♥ ERIEL™ ♥ said...

hehe. . . tiapa wa~
mE 0k sAk t0e. . .
teett. . . sala lg~
tiA lma dya m0h jln p kK sDait0e.
yla, stAdiela k0e baek2. .
jn jDik cM aq neyh. . .
haha! stUck in f6 sda. . .
m0o kUar twu wA neyh, tp nDa dbg. . .
wWuuwuwuu. .. T.T

Fazleeayu said...

ow..relax arr..mesti ko sdey ne kan..c ayie maw g kay2 sua..alalaa..ndak besh nya kan law nepisah pisah kejap ne..hmm..nasib baik aq teda boyfiee...ngaa~